צרי איתנו קשר
למעלה מ-
3000
לקוחות מרוצים
מחוייבים לשביעות רצונך
ליווי צמוד לאורך כל התהליך
מעל 30 שנות ניסיון עם אלפי לקוחות
התאמת טיפול אישית עבורך
ישנם מספר מצבים שבהם אישה שעברה הגדלת חזה תשקול לבצע הוצאת שתלים
רצון לשנות את המראה החיצוני
החזה הנשי הוא איבר שלא מפסיק להשתנות, ובפרט הוא מושפע מאירועי חיים משמעותיים כמו הריונות, לידות, הנקות וגם ירידה או עלייה במשקל. שינויים הורמונליים עשויים גם הם להשפיע על מראה החזה וכך גם התמורות שמתרחשות בעור כשאנחנו מתבגרים. בנוסף עשוי להשתנות הטעם והסגנון של האישה, וכך למשל מי שרצתה בגיל 25 חזה גדול ובולט עשויה כעבור עשור לבקש לחזור למראה המקורי. עוד כדאי לזכור ששדיים גדולים הם גם כבדים ועלולים ליצור בעיות ביציבה ואפילו כאבי גב. בהתאם ישנם מצבים שבהם מתעורר הרצון להקטין את השדיים, בין אם על-ידי הוצאת שתלים מוחלטת ובין אם על-ידי החלפת אלה הקיימים בכאלה בעלי נפח צנוע יותר.
בעיה רפואית שקשורה לשתל/ים
קרע בשתל או היווצרות קופסית (רקמה צלקתית קשה סביב השתל) הם מצבים שבהם ייתכן שיידרש ניתוח להוצאתם של השתלים, וזאת על-מנת למנוע כאבים (בגלל הקופסית) או נזקים בריאותיים (בגלל דליפת סיליקון עקב קרע).
התיישנות
גופי הבריאות ממליצים על הוצאת שתלי סיליקון מהחזה לאחר 10-15 שנים, וזאת משום שהם מתיישנים ועלולים להוביל לבעיות בריאותיות שונות. ניתן לעבור בדיקות דימות (אולטרסאונד שד או MRI) כדי לבחון את המצב של השתלים כעבור מספר שנים ולקבל החלטה מושכלת על סמך ממצאי הבדיקה.
הריונות והנקה
חלק בוחרות להוציא את שתלי השד שלהן לפני כניסה להריון או הנקה, עקב חששות לגבי השפעות אפשריות על בריאות השד וייצור חלב.
מידע כללי
זמן ההליך
צלקת
זמן החלמה
אשפוז
צלקת היא חלק טבעי מכל הליך כירורגי. מיקומם ואורך החתכים תלויים בגורמים כגון סוג החתך המקורי וכל הליך נוסף שבוצע. ד"ר שבשין ימזער צלקות ויספק הדרכה לגבי טיפול בצלקות.
הוצאת שתלים מהחזה תמונות לפני ואחרי
צרי איתנו קשר
ניתוחי חזה
ניתוחי פנים וצוואר
המרפאה
יצירת קשר